PROSTIA POLITICIENILOR ŞI ANAL-IŞTILOR MOLDO

Motto: Dan prikaz emu na Zapad/Ei v druguiu storonu…
/cîntecel comsomolist/

De fapt repet ceea ce am spus cu ocazia exodului lu Dodo.
Bucuria unui Hadîrcă de gestul lui Mişin este înţeleasă. Cîndva a ieşit şi el din partidă. Nu însă modest ca Mişin, ci cu multă flioşcăială. Bucuria politicienilor din AIE şi a anal-iştilod de pă lîngă ei fac dovada prostiei noastre.
Ce se întîmplă pe frontul de stînga, care este de fapt statalist şi pro rus?
O regrupare a forţelor, în vederea alegerilor, care oricum vin. Unii zic la toamnă, dar nu aduc argumente. Să aşteptăm vacanţa boierilor să treacă şi vom înţelege rostul mişcărrilor de azi.
Evident că electoratul de stînga e foarte neomogen. Sunt unii care nu-l suferă pe Mişin, pentru alţii Munteanu şi Sîrbu sunt motive de potocnire. Unii nu-l acceptă pe Dodo etc.
În consecinţă cineva foarte deştept le-a sugerat, poate comandat, să se divizeze în trei coloane. «Mesto vstreci» este viitorul parlament în care vor avea o majoritate confortabilă. Şi se vor împăca. Observaţi tonul lui Mişin: nu are nimic a reproşa foştilor colegi. Că strigă Reşetnicor tradatore este aşa, să nu tacă. Se va ogoi curînd.
Mişin nu va adera la Dodo /100%/, nu va crea un partid nou, n-are sens.
Cel mai probabil va prelua conducerea PSD.
Deocamdată poeţica Hadîrcă şi anal-iştii angajaţi ai AIE triumfă, etalîndu-şi incompetenţa politică. Şi au capăt de discuţi, taclale de fapt, pe la Booblica şi ale posturi.
Vai nouă cu aşa vîrfuri!

Iurie Ţurcanu

Leave a Reply